Bun venit la bordul celui mai nou și modern

hotel plutitor din Delta Dunării!

 

Vă doriți cazare în Deltă? Hotel Plutitor Splendid este cea mai inspirată alegere!

Turiștii care apelează cel mai des la turismul în Delta Dunării sunt cei interesați să cunoască viața pe apă, să se detașeze de aglomerația orașului, spre a se bucura de frumusețile Deltei, care este în proporție de 75% apă. De aceea, noi suntem cea mai inspirată alegere pentru o vacanță relaxantă.

AVANTAJELE :

  1. Față de un hotel obișnuit, Hotel Plutitor Splendid vă oferă o reală apropiere de natură: priveliștea spectaculoasă chiar la fereastra camerei dumneavoastră.
  2. Vă oferim confortul unei vacanțe de 5 stele, dar și bucuria unei aventuri în mijlocul sălbaticiei apelor. Sunetul discret al valurilor și senzația de plutire vă vor face somnul mult mai odihnitor.
  3. Cazarea în Deltă pe un hotel plutitor este ecologică: suprafața de uscat este mai puțin de un sfert din Delta Dunării, iar un hotel plutitor, spre deosebire de un hotel obișnuit din Deltă, nu lasă urme pe sol. Astfel, grindurile și insulele vor rămâne în continuare un habitat ideal pentru varietatea de plante, păsări și animale ce alcătuiesc biodiversitatea Deltei.
  4. De la bordul hotelului nostru, puteți face excursii în Deltă mult mai ușor. Hotel Plutitor Splendid vă pune la dispoziție ambarcațiuni pentru excursii pe canale greu accesibile și lacuri, excursii de pescuit în Deltă, sau pur și simplu scurte plimbări cu barca.

Vă stăm la dispoziție cu:

  • Cazare în Deltă chiar pe oglinda apei, în camere cu un confort de 5 stele, în condiții de siguranță maximă, hotelul fiind dotat cu automatizări și senzori pentru prevenirea imediată a oricarei defecțiuni ce ar apărea, conforme cu toate normele si exigentele Uniunii Europene in vigoare, astfel încât turiștii să beneficieze de cel mai ridicat grad de confort și de maximă siguranță.
  • Restaurant cu meniu pescăresc, specific în Delta Dunării, dar și meniu tradițional românesc, vegetarian sau dietetic în funcție de opțiunile turiștilor noștrii, aceștia având posibilitatea de a alege meniul pentru fiecare zi a sejurului;
  • Excursii în Deltă la îndemâna: plimbări cu barca, pescuit în Deltă și / sau vânătoare atunci când aceste activități sunt permise.

Hotel Plutitor SPLENDID este înmatriculat sub Pavilion Românesc la Căpitania Giurgiu, Atestat de Bord Nr. 2826 cu număr de înmatriculare 591. Lungimea navei este de 37.45 m, iar lățimea este de 7.20 meste o navă care oferă tot confortul unui hotel de lux, în mijlocul naturii înconjurați de apă și cele mai variate specii de păsări și plante, ce își propune să ofere turiștilor concediul de vis.

Acest hotel plutitor este dispus pe trei punți unde turiștii vor beneficia de tot confortul, modernul în mijlocul sălbăticiei.

 • La nivelul 1 se găsesc:

–          12 camere duble cu pat matrimonial, pentru cazare, ideale pentru familiile cu copii, bine izolate fonic și termic pentru a oferii intimitate și confort turiștilor, mobilate cu un design unic deosebit, dotate cu instalație de aer condiționat și încălzire, seif, televizor LCD-LED, minibar cu frigider, plase împotriva țânțarilor, baie proprie în care găsiți cabina de duș cu hidromasaj și saună, lavoar, wc;

–          două terase pentru observație și relaxare.

• La nivelul 2 se găsesc:

–          3 camere duble cu pat matrimonial,  dintre care 2 sunt cu ieșire pe terasă;

–          bucătărie de 42 m² complet utilată și mobilată cu aparatură profesională de ultimă generație;

–          barul;

–          restaurantul elegant de 120 m² dotat cu televiziune prin satelit, sistem de sonorizare, calculator cu acces la internet, sala fiind pretabilă organizării de evenimente, sesiuni de team-building,  conferințe. Restaurantul are ferestre generoase, pentru a admira privelistea de vis chiar si in timpul mesei;

–          doua terase pentru observatie si relaxare.

• La nivelul 3 se gasesc:

–          terasa de 270 m² , aici se pot organiza petreceri in aer liber, discoteci, concursuri karaoke, aceasta fiind dotata cu lumini si sunet;

–           sezlonguri si umbrelute, spatiu ideal destinat pentru plaja si cure de odihna, intr-un loc ferit de de stres si poluare;

–          leagane;

–          jacuzzi.

Toate acestea sunt menite sa asigure cazare in Delta la cele mai ridicate standarde si sa va ofere o vacanta de neuitat.

Splendid este locul ideal de cazare si relaxare, fie prin activitati sportive, fie bucurandu-va de peisagistica Deltei Dunarii.

Va asteptam cu drag !