Tarife 2022 – 15.02.2022 – 30.09.2022

Tarif Cazare

Tip Cazare Tarif receptie
Camera dubla matrimoniala 210 lei / camera / noapte

Tariful la cazare este exprimat în lei/noapte/cameră.

Tariful include: doar cazare!

 

Tarife mese

 

Mic dejun 40 lei / persoană / zi
Prânz 65 lei / persoană / zi
Cină 50 lei / persoană / zi
Pensiune completă (toate cele 3 mese) 155 lei / persoană / zi

 

Mesele sunt formate preponderent din preparate ce au la bază peștele.

Pentru turiștii care nu servesc pește, putem pregăti alte meniuri din porc, pui sau vegetarian.

Hotelul este în inima Deltei Dunăriiîn mijlocul sălbăticieidin acest motiv turiștii nu pot lua masă în afară locației iar pachetele trebuie  includă și mesele si chiar daca turisti ar dori sa serveasca masa in alta locatie, nu este posibila deoarece 99% din pensiune si hotelurile din Delta Dunarii sunt cu circuit inchis si nu servesc oaspeti din afara locatiei.

Nu sunt acceptate produse alimentare și băuturi (alcoolice sau răcoritoare) din afara locației !

Hotelul funcționează din luna Martiepână în luna Noiembrie la sfârșit însă acest aspect este doar orientativ deoarece avem toate condițiile pentru a funcționa și iarna.

Funcționăm și din lunile Noiembrie până în Martie dar exclusiv pentru grupuri de minim 20 de persoane!

 

Politica referitoare la copii

 

Copii până la 7,99 ani beneficiază de gratuitate la cazare, masă și transfer, cazare în cameră cu părinții.

Copii între 8 ani și 11,99 ani beneficiază de gratuitate la cazare în cameră cu părinții și reducere 50% la masă, excursii si transfer.

Copii peste 12 ani tarif întreg, cazare in camera cu parintii

 

Transport – Opțional

 

La hotelul nostru (ca de altfel peste tot in Delta Dunării) se poate ajunge prin una dintre cele trei variante de mai jos:

1. Transferul poate fi organizat de noi, de la Murighiol pana la hotel, si retur, pentru oaspetii nostrii. Distanta de parcurs pe apa este de aproximativ 60 de km iar timpul de transfer este de aproximativ 1 oră și 30 minute pe sens. Plecarile de la Murighiol catre hotel se fac in jurul orelor 12:00 – 12:30 (putem stabili ora de imbarcare impreuna cu oaspetii nostrii) iar plecarile de la hotel catre Murighiol sunt in jurul orelor 10:00 – 10:30. Transferul costă 100 lei/persoana/sens;

2. Cu nava de linie de la Tulcea la Crișan care face aproximativ trei ore și costă 60 lei/persoană pe sens iar de la Crișan vă putem prelua noi pentru suma de 30 lei de persoanăNava de linie pleacă din Tulcea la ora 13:30 iar la întoarcere pleacă din Crișan la ora 08:00. Durata este de 3 ore și 30 minute pe sens. (In acest caz, masina ramane parcata la Tulcea);

3. Cu șalupele care circulă în regim Watertaxi de la Tulcea la Crișan care fac aproximativ o ora și 15 minute și costă 70 lei, iar de la Crișan aceeași varianta  la nava de linie, sa va preluam noi pentru suma de 30 de lei, singură diferența este timpul de deplasare care este mai mic. (Si in acest caz masina ramane parcata la Tulcea)

Întrucât transferul organizat de noi se face cu șalupe rapidespațiul pentru bagaje este limitat, rugăm oaspeții  se încadreze în limita de 15 Kg bagaj/persoană.
Rezervarea este considerată valabilă după achitarea unui avans de 50% din prețul pachetului la rezervare, urmând  diferența  se achite cu 15 zile înainte de începerea sejurului.